Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αναστατώθηκαν στον ΠΑΟΚ


Ο Ζήσης Βρύζας... Αναστάτωση προκάλεσαν οι αντιδράσεις του κόσμου για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να το ξανασκεφτεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και να το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Την Πέμπτη υπάρχει σύσκεψη με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο τόσο για το θέμα προπονητή όσο και για μια σειρά από άλλα θέματα.

Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ένιωσε άβολα μετά από την ανακοίνωση των Δυτικών Συνοικιών, αλλά, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, πολύ δύσκολα τελικά θα αλλάξει γνώμη.

Ο Ζαγοράκης έδειξε δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων δύο ημερών, με τις αντιδράσεις στο θέμα Σαλπιγγίδη, η διοίκηση αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σαλπιγγίδη και να δώσει τέλος στην αναστάτωση.

Για Φερέιρα

Η πορτογαλική ιστοσελίδα "sapo.pt" αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από παλιότερα δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ και δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε εξέλιξη.

’λλωστε, υπάρχει και σχετική δήλωση του Ζήση Βρύζα, που έγινε στην Κοΐμπρα, ότι "ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για άλλον προπονητή από την Πορτογαλία πέραν τον Ζόρζε Κόστα". Επίσης, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευδαν ότι υπάρχει θέμα για τον συγκεκριμένο προπονητή.

Κι ο Λίνεν μια από τις λύσεις

Στο θέμα προπονητή, δεν αποκλείεται να υπάρξει σήμερα μια εξέλιξη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Το σενάριο για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν έχει βάση και οι πληροφορίες που καταγράφηκαν στον πορτογαλικό Τύπο δεν απασχολούν.

Ο Ζόρζε Κόστα περιμένει ακόμη τον ισχυρό άνδρα της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, να επιλέξει προπονητή και ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι περιπτώσεις που αφορούν τεχνικούς από την Ιταλία, την Ισπανία, την Γερμανία με τον Έβαλντ Λίνεν που εργάζεται στη Μόναχο 1860 και παλιότερα πέρασε με επιτυχία από τον Πανιώνιο και χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΠΑΕ και τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι κι αυτός υποψήφιος, είναι όσες συζητούνται στον ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει προβάδισμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο συνεργασίας του Δερμιτζάκη με τον Πανθρακικό το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011. Για να αποδεσμευθεί θα πρέπει να δοθούν 150.000 ευρώ στην ομάδα της Κομοτηνής.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται τα εισιτήρια διαρκείας να αρχίσουν να διατίθενται από τον ΠΑΟΚ, με τιμές παρεμφερείς με αυτές της περασμένης περιόδου. Η οριστική απόφαση ίσως παρθεί ακόμη και την Πέμπτη (27/6).

Δεν υπάρχουν σχόλια: