Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Τέλος" ο Φράνκο από τη Γουέστ Χαμ


Ο Γκιγιέρμο Φράνκο πανηγυρίζει, ενώ πίσω του διακρίνεται ο  Καστίγιο Ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ είναι ο Γκιγιέρμο Φράνκο. Ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 33χρονο Μεξικανό στράικερ, ο οποίος επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

"Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι την προσεχή σεζόν. Η Γουέστ Χαμ μου είπε "μπάι μπάι", άρα δεν θα είμαι εδώ!", δήλωσε ο Φράνκο και πρόσθεσε: "Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποφασίσω για το μέλλον μου".

Οσον αφορά την εικόνα της "Λα Τρι" στην προχθεσινή ήττα 3-1 από την Αγγλία, όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ, ο έμπειρος επιθετικός είπε: "Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στους αγώνες της Νότιας Αφρικής".

Στο φιλικό της Δευτέρας ο Φράνκο υπέστη κάκωση στο δάκτυλο του ποδιού και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που όμως δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Δεν θα παίξει, βέβαια, στο φιλικό προετοιμασίας με την Ολλανδία, αλλά θα είναι πανέτοιμος για το Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: