Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Διαψεύδει τα περί στημένων η ισπανική λίγκα!!

Διαψεύδει τα περί στημένων η ισπανική λίγκα
Κατηγορηματικά διέψευσε η ισπανική λίγκα όσα κυκλοφόρησαν στον Τύπο της χώρας περί συνεργασίας με τις εισαγγελικές αρχές για ύποπτα ματς στη φετινή Primera Division. Με ανακοίνωσή της, η LFP ξεκαθαρίζει πως απλώς είναι σε επαφή με τα αρμόδια όργανα του κράτους με στόχο την πρόληψη τέτοιων παρανομιών.

«Σχετικά με τις αναφορές σε ΜΜΕ περί δήθεν αιτήματος στον εισαγγελέα από πλευράς της ισπανικής λίγκας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφή τα ακόλουθα:

1. Η λίγκα δεν έκανε τέτοιο αίτημα σχετικά με την ομαλότητα του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.

2. Η λίγκα πριν από λίγες εβδομάδες είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα, για να διαβεβαιώσει πως θα αποτραπεί οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει εκτός νομιμότητας, αλλά και για να υπάρχει συνεργασία με τις αρχές για όποια ενέργεια απαιτηθεί στο πλαίσιο πρόληψης ή έρευνας.

3. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η λίγκα είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την απάτη στη διοργάνωση και θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να τα καταφέρει, ειδικά από τη στιγμή που στο νόμο υπάρχει πρόβλεψη για την απάτη στο χώρο του αθλητισμού».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: