Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καρατζιοβαλής: « Μπορούμε την απ' ευθείας άνοδο»

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρης Καρατζιοβαλής . Για τη συνέχεια του Απόλλωνα: “Εάν ήμαστε το ίδιο καλοί και στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε ακόμα και την πρώτη θέση γιατί ο Γάζωρος έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με πιο ευρύ σκορ. Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”.
Για την ανατροπή: “Μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση ο κόσμος. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ οι παίκτες πίστεψαν πολύ στον εαυτό τους και καταφέραμε την ανατροπή. Είχαμε ένα νεκρό δεκάλεπτο και παραλίγο να δεχθούμε και δεύτερο γκολ”.
Για τους αγώνες που προηγήθηκαν: “Δεν ήμασταν ουσιαστικοί σε πολλά παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι το γκολ Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γκολ που δεν χάνονται. Θα ήμασταν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία”.
Για το αν μπορεί ο Απόλλων κατ ευθείαν την άνοδο: “Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με ..και Ηρακλή. Από αυτά τα παιχνίδια θα κριθεί εάν η ομάδα θα πάρει απ ευθείας την άνοδο ή θα διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι οφ. Ο Γάζωρος έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς”.
Για το αν βοήθησε η παρουσία του νέου προπονητή: “Πάνω από όλα μας βοήθησε η διακοπή του Πάσχα γιατί μπορέσαμε να δουλέψουμε με τον κ.Μπαξεβάνο”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: