Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αναλαμβάνει την Ελπίδων ο Νικοπολίδης!!

Αναλαμβάνει την Ελπίδων ο Νικοπολίδης
Την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων αναμένεται να αναλάβει και επίσημα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Όπως γράφει η SportDay, ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Τάκης Φύσσας επέλεξαν τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη (δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του) και η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Όλο αυτό το διάστημα ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έχει εκφράσει την επιθυμία να καθίσει στον πάγκο κάποιας ομάδας, αφού έχει δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητικής.

Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι όνειρό του είναι να επιστρέψει από διαφορετικό πόστο στις Εθνικές Ομάδες και οι δύο παράγοντες της Ομοσπονδίας ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» μίλησαν με τον Νικοπολίδη, ο οποίος παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην Εθνική Ελπίδων και ήρθαν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αναμένεται να έχει στενή συνεργασία με τον Φερνάντο Σάντος, αφού οι Ελπίδες λειτουργούν ουσιαστικά ως προθάλαμος για τους Άνδρες.

Η τελευταία φορά που θα καθίσει στον πάγκο της μικρής Εθνικής ο Γεωργιάδης (εκτός κι αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει νωρίτερα) θα είναι στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο τον ερχόμενο Ιούνιο. Όλα δείχνουν ότι το ντεμπούτο του Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο κόντρα στη Βοσνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: