Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο καλός φίλος του Βαλβέρδε, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ…!!

Ο καλός φίλος του Βαλβέρδε, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ…
• Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και…φαν των αγώνων της Γουίγκαν από την Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να ξέρω τι σόϊ παιχνίδι παίζει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητή που φέρεται να είναι εκ των βασικών υποψήφιων να αναλάβουν τον Ολυμπιακό. Εσχάτως ακούστηκε δυνατά το όνομά του και τώρα θέλω να κάτσω να δω λίγο Γουίγκαν, για να πάρω μία μυρωδιά.
Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
• Αυτό που ξέρω πολύ καλά για τον Μαρτίνεθ, είναι ότι πρόκειται για καλό φίλο του Βαλβέρδε! Από πού κι ως που δεν το γνωρίζω, αλλά οι δυό τους είναι φιλαράκια. Οπότε για τον Ολυμπιακό είναι εύκολη η πρόσβαση και η δίοδος στο νεαρό (39 ετών) Ισπανό τεχνικό, που δουλεύει δύο χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, πάντα με τη Γουίγκαν, ενώ νωρίτερα ήταν για σχεδόν μία τριετία στη Σουόνσι, με την οποία σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά.

• Απ΄ ότι ακούω έχει γίνει μία έρευνα από τον Ολυμπιακό για το Μαρτίνεθ και κατέληξαν οι ερυθρόλευκοι στο ότι είναι προπονητής με την αγγλική έννοια του όρου, δηλαδή λειτουργεί ως μάνατζερ της ομάδας, έχει το γενικότερο κουμάντο και δεν εστιάζει μόνο και κύρια στην προπόνηση και στο κόουτσινγκ. Είναι, δηλαδή, στιλ Φέργκιουσον, Βενγκέρ κλπ. Στιλ ξαναλέω, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση, καθώς εδώ μιλάμε για ιερά τέρατα της προπονητικής.

• Θα δούμε τι θα προκύψει από την επαφή με τον Μαρτίνεθ, αλλά και με τον Μίτσελ της Σεβίλλης, ώστε να καταλάβουμε αν ο Ολυμπιακός επιμείνει στην ισπανική λύση η, κατευθυνθεί προς την άλλη λύση από την Ιβηρική, την πορτογαλική.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: