Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτόνομη Θύρα 10 κατά πάντων!!

Με μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή δίνουν την δική τους διάσταση σχετικά με τον πέμπτο τελικό στην Μίκρα. Επισημαίνουν πως στο ματς με τον Φοίνικα δεν έγινε το παραμικρό κι μιλούν ξεχωριστά για τους Ταρνατώρο, Μπιτσαξή, Παλιόπορτα και δημοσιογράφους.
Αυτόνομη Θύρα 10 κατά πάντων!
Από την πρώτη στιγμή που αναβλήθηκε ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου στην Μίκρα, είχαμε αναφέρει πως θα αρχίσει ένας… πόλεμος ανακοινώσεων από όλες τις πλευρές, προσπαθώντας η κάθε μία να γνωστοποιήσει το θέμα από την δικιά της σκοπιά. Όπως αναφέραμε και στην συνέντευξη του Θεόφιλου Κολύμπατζη, εμείς παραθέτουμε όλες τις απόψεις και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μετά την ΕΣΑΠ, τον Ηρακλή και τον Φοίνικα, ανακοίνωση με την οποία έδωσε την δική της άποψη για τα όσα συνέβησαν, εξέδωσε και η «Αυτόνομη Θύρα 10» το βασικό συνδεσμιακό κίνημα του «γηραιού». Στην ανακοίνωσή τους αυτή οι οπαδοί των «κυανόλευκων» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο στην Μίκρα και μιλάει ξεχωριστά για τους Ταρνατώρο, Μπιτσαξή, Πιαλιόπορτα, δημοσιογράφους και τον Ηρακλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αν και είχαμε την ελπίδα ότι η αντίδραση του επίσημου Ηρακλή θα ισοπέδωνε όλους τους ψεύτες, λασπολόγους και μπουρδολόγους που τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε έναν διαγωνισμό για το μεγαλύτερο ψέμα και την πιο επιτυχημένη χάλκευση των γεγονότων, εν τούτοις αναγκαζόμαστε μέσω αυτής της ανακοίνωσης να παρουσιάσουμε την αλήθεια όπως τη ζήσαμε εμείς, μέσα από τη Μίκρα και όχι μέσα σε ένα γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή, για να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους.
Προς Ταρνατώρο: Δεν ξέρουμε σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις και ποια ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Κατέβα από το καλάμι και κοίταξε τη πραγματικότητα όσο πικρή κι αν είναι για σένα και την ομάδα σου. Δήλωσες σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας ότι σε απειλούν οι οπαδοί του Ηρακλή. Σε διαβεβαιώνουμε ότι το 99% των οπαδών του Ηρακλή αγνοεί την ύπαρξη σου σε αυτόν τον πλανήτη ενώ το 100% δεν έχει δει ποτέ τα μούτρα σου. Πραγματικά θα ήσουν ο τελευταίος με τον οποίο θα ασχολούμασταν το Σάββατο στη Μίκρα. Σταμάτα λοιπόν, να δημιουργείς κλίμα και να ψεύδεσαι προσπαθώντας να γλυτώσεις το ξύλο από τους οπαδούς της δικής σου ομάδας!
Προς Παλιόπορτα (πρόεδρο Φοίνικα Σύρου): Οι κροτίδες που λες ότι έφαγες, εκτός από το μάτι, προφανώς σου θόλωσαν και το μυαλό. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όταν η ομάδα σου βγήκε για ζέσταμα σε αυτή τη χαώδη κατάσταση την οποία περιγράφεις επιμένατε τόσο εσύ όσο και ο προπονητής της Σύρου και το δηλώνατε σε όλους τους τόνους ότι επιθυμείτε να ξεκινήσει ο αγώνας ενώ μετά από δυο μέρες ανακαλύψατε «συνθήκες ζούγκλας» σύμφωνα με την ανακοίνωση σας. Όσο για τις υπόλοιπες σου δηλώσεις, εμείς μπορεί να είμαστε ζώα και να ζούμε σε στάβλους τουλάχιστον όμως δεν είμαστε ψεύτες, φερέφωνα και τσουτσέκια κανενός!
Προς το trio stooges της δημοσιοκαφρίλας: Ντροπή και τσίπα είναι σίγουρο ότι δεν έχετε πάνω σας. Αξιοπρέπεια επίσης. Τη μονή αλήθεια που ξέρετε είναι αυτή που σας επιβάλλουν τα αφεντικά σας. Είστε λάτρεις του δόγματος του «γκέμπελς»: «πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει». Ακριβώς επειδή οι παραπάνω σειρές σας χαρακτηρίζουν απόλυτα δεν θα ασχολούμασταν μαζί σας όμως έτσι για την ιστορία και μόνο θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε ορισμένες από τις ηλιθιότητες που δημοσιεύετε, αφού βεβαία πρώτα γυρίσαμε από την Κέρκυρα όπου αντιμετωπίζαμε τον Τυληκράτη για το πρωτάθλημα της ΄Δ Εθνικής (πιο βλάκας πεθαίνεις).
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο να γίνει ο αγώνας το Σάββατο. Ζητήσαμε επανειλημμένος τόσο από τον κύριο Καραμπέτσο όσο και από τον κύριο Γεροθόδωρο να μας πουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε για να ξεκινήσει ο αγώνας. Αρχικά μας είπαν να ανοίξει ο χώρος μπροστά από τις εισόδους του γηπέδου πράγμα το οποίο αν και ήταν δύσκολο το καταφέραμε. Έπειτα μας είπαν να μην περιφέρεται κόσμος μέσα στο γήπεδο, το κάναμε και αυτό. Λίγο πριν βγουν οι ομάδες για ζέσταμα μας ζήτησαν να εγγυηθούμε ότι δε θα συμβεί το παραμικρό, όπως και έγινε. Οι αθλητές της Σύρου βγήκαν για ζέσταμα και όσο και να σας πονάει, όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε, δεν έπεσε ούτε χαρτάκι! Και ενώ ο κύριος Γεροθόδωρος μας ενημέρωνε ότι όλα πάνε καλά, ο κύριος Καραμπέτσος πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.
Από εκεί και ύστερα δεν θέσαμε κανένα βέτο, δεν κάναμε καμία συζήτηση για την ημερομηνία του τελικού ούτε με τη διοίκηση ούτε με κανένα γιατί πολύ απλά όποτε και να γίνει ο τελικός εμείς θα είμαστε εκεί και μάλιστα σας προσκαλούμε στο πάντα φιλόξενο πέταλο μας για να δούμε παρέα τον αγώνα όποτε και αν αυτός γίνει και να «συσφίξουμε» τις σχέσεις μας! Τέλος αν σας ενοχλεί ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται σε ένα γήπεδο κλουβί θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συμπαραστάτες και πρωτοπόρους στον αγώνα που δίνουμε για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων και τη κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ το οποίο θα μπορεί να στεγάσει τη τρέλα του λαού του Ηρακλή!
Προς Μπιτσαξή: Ο λαός του Ηρακλή στις 6 Μάη θα στείλει εσένα και το «κώμα» σου εκεί που πρέπει, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!
Προς Διοίκηση Ηρακλή: Όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τη τιμωρία του Ηρακλή και τη διεξαγωγή του 5ου τελικού είτε χωρίς τη παρουσία οπαδών, είτε σε άλλο γήπεδο. Το γεγονός ότι ο 5ος τελικός δε ξεκίνησε ποτέ αποτελεί σκάνδαλο το οποίο δεν μπορέσατε να αποτρέψετε, ελπίζουμε τουλάχιστον να αποτρέψετε το νέο σκάνδαλο που βρίσκεται στα σκαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: