Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Θέλει χρόνο ο Έμερι, βλέπει Ολτρά ο ΟΣΦΠ»

«Θέλει χρόνο ο Έμερι, βλέπει Ολτρά ο ΟΣΦΠ» Ο Όλτρο στα υπόψη;
Ο Ουνάι Έμερι παραμένει-σύμφωνα με τη «Las Provincias» της Βαλένθια-πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τον πάγκο της ομάδας, αλλά ο Βάσκος τεχνικός θέλει χρόνο για να απαντήσει και-όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα-οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Χοσέ Λουίς Ολτρά της Λα Κορούνια.

«Ο Έμερι εξακολουθεί να σκέφτεται την πρόταση του Ολυμπιακού, αν και όσο περνούν οι μέρες, στην ελληνική ομάδα υπάρχει η αίσθηση πως δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα. Αυτό έρχεται σαν συνέχεια όσων είπε ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο να αναλάβει μία ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο Έμερι παραμένει η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος όμως εξετάζει κι άλλες λύσεις. Οι Έλληνες δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη, το πολύ 4-5 μέρες. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι πως ο Έμερι θα φύγει από τη Βαλένθια και την Ισπανία. Πιθανός προορισμός του είναι η Ρωσία, από όπου έχει μία εξαιρετική, σχεδόν απλησίαστη, πρόταση. Για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία. Ο Έμερι εξετάζει τις επιλογές του».

Η «Las Provincias» αναπαράγει τα ελληνικά σενάρια για Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Λουίς Γκαρθία και Ντομίνγκος Πασιένσια, αλλά προσθέτει και το όνομα του Χοσέ Λουίς Ολτρά. «Οι εκπρόσωποι του Ολτρά έχουν δεχτεί κρούση για την πιθανότητα να προσληφθεί. Παράλληλα υπάρχει το πρόβλημα ότι στο συμβόλαιο του Ολτρά υπάρχει όρος για αυτόματη ανανέωση εφόσον η Ντεπορτίβο ανέβει στην πρώτη κατηγορία, κάτι που αναμένεται να συμβεί».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: