Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Βλέπει» Παπασταθόπουλο η Γιουβέντους!!

«Βλέπει» Παπασταθόπουλο η Γιουβέντους!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η Bild υποστηρίζει ότι η Βέρντερ Βρέμης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του διεθνούς κεντρικού αμυντικού και έδωσε 5 εκατ. ευρώ στην Τζένοα.

Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο «Weserstadion», αφού η ιταλική ομάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο παίκτη.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Παπασταθόπουλου, Νίκος Κιλτσίδης και Κώστας Φάρρας τονίζουν: «Η Βέρντερ Βρέμης έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Τώρα ο Σωκράτης ανήκει στη Βέρντερ. Εάν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τότε πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα του…».

Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δημοσιεύματος αναφέρεται: «Ο Σούπερ Έλληνας Σωκράτης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ως κεντρικός αμυντικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για ποιον λόγο ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς η Βέρντερ, όμως υπάρχουν αμφιβολίες αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ομάδα του. Όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: