Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Φαν ντερ Σαρ: «Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ»


Φαν ντερ Σαρ: «Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ»
Με «όπλο» την εμπειρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα αν δεν ηττηθεί στο αποψινό ντέρμπι με τη Σίτι στο «Έτιχαντ», σύμφωνα με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα των «κόκκινων διαβόλων», Έντγουιν Φαν ντερ Σαρ. Λογικά τα «σκαμπανεβάσματα» στην κορυφή μέσα στη σεζόν, τόνισε ο πρώην γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες «συγκρούονται» με τη διαφορά τους να είναι στους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης των «πολιτών», οι τελευταίοι ανεβαίνουν πρώτοι, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη συμπολίτισσα, ενώ, αν οι φιλοξενούμενοι πάρουν θετικό αποτέλεσμα, όλα θα είναι στα χέρια τους.

«Η Γιουνάιτεντ θα πάρει το τρόπαιο και φέτος, καθώς στο ματς σήμερα ευνοείται με δύο αποτελέσματα και νομίζω ότι θα πάρουν, έστω, την ισοπαλία. Έπαιξα έξι χρόνια στην ομάδα και παραμένω ‘κόκκινος’. Ελπίζω ότι θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα και θα διατηρήσουν την πρωτοπορία τους. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά, γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία τόσα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος Ολλανδός στην επίσημη ιστοσελίδα της Premier League και συμπλήρωσε για των απώλεια των οκτώ βαθμών της ομάδας:

«Δεν είναι θέμα πίεσης που έχασε τη διαφορά η Γιουνάιτεντ. Δέχτηκαν δύο γκολ σε επτά λεπτά στο τέλος με την Έβερτον, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είχε μεγαλύτερη απόσταση μέσα στη σεζόν για αρκετό διάστημα, αλλά ανέκαθεν ανατρέπονται τα δεδομένα εύκολα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με την εμπειρία του Φέργκιουσον στον πάγκο, όλα είναι υπέρ τους», κατέληξε ο Φαν ντερ Σαρ.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: