Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στήνουν κάλπες για την απόφαση!!

Η εβδομάδα της κρίσης για τον Άρη και τον κόσμο του… μόλις άρχισε. Από σήμερα, μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα στις πέντε, οπότε και θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Κοινωνίας Μελών στο συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ο κόσμος περιμένει να σχηματίσει μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το τι επρόκειτο… να συναντήσει.

Αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της έκτακτης γενικής συνέλευσης η Κοινωνία Μελών μελετά μια σειρά ενεργειών για την προετοιμασία του σώματος, τον τρόπο διεξαγωγής της συνέλευσης και την λήψη οποιασδήποτε απόφασης μέσω ψηφοφορίας. Εντός των ημερών ο φορέας αναμένεται να κατασταλάξει σε σχετικά ζητήματα που εξετάζονται διεξοδικά όλο το τελευταίο διάστημα και να τα ανακοινώσει προκειμένου να διευκρινίσει τον τρόπο κίνησης στο συνεδριακό κέντρο.
Αυτή τη φορά επειδή τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι αποφάσεις που θα ληφθούν ενδεχομένως να αλλάξουν την σχέση του Φορέα με την ανώνυμη εταιρία η Κοινωνία Μελών επεξεργάζεται εδώ και μέρες ορισμένες παραμέτρους ως προς τον τρόπο λήψεις των αποφάσεων. Μία από αυτές τις παραμέτρους έχει να κάνει με την ψήφο των μελών στις… πιο κρίσιμες στιγμές. Συνήθως τα μέλη της ΚΜΑ ψήφιζαν μαζικά. Τώρα ίσως δοθεί η δυνατότητα στο κάθε μέλος να αποφασίσει όχι εν θερμό, αλλά την κρίσιμη ώρα να είναι μόνος με τον εαυτό του και όχι υπό την «πίεση» από το περιβάλλον. Για παράδειγμα, συζητείται η τοποθέτηση 15 καλπών στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, όπου τα μέλη την ώρα που θα κληθούν να ψηφίσουν για το μέλλον της ΠΑΕ αλλά κατ? επέκταση και της Κοινωνίας Μελών -αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει το μετοχολόγιο- να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν και θέλουν. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός των ημερών και θα ανακοινωθεί ο τρόπος κίνησης μέσω ανακοίνωσης.
Με πολύ μεγάλη αγωνία φυσικά αναμένεται και η τοποθέτηση του Γιάννη Κόντη. Όπως ειπώθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη και τότε αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τις σκέψεις του για το μετοχικό κεφάλαιο και τον επενδυτικό όμιλο από την Ελβετία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: