Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Να τους .. 100στήσει η Ρεάλ!!

Να τους .. 100στήσει η Ρεάλ
Με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης(3-0) η «Βασίλισσα» έφτασε τους 91 βαθμούς μετά από 35 παιχνίδια και πλέον έχει ουσιαστικά κλειδώσει την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά από το 2008.Ο Αλβάρο Αρμπελόα τονίζει πως η ομάδα του Μουρίνιο αξίζει τον φετινό τίτλο και ελπίζει πως η Ρεάλ θα συνεχίσει να σπάει ρεκόρ:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά θα ήταν εκπληκτικό αν ο Ρονάλντο έφτανε τα 50 γκολ τη φετινή σεζόν και η Ρεάλ τους 100 βαθμούς», ήταν τα λόγια του 29χρονου αμυντικού.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως οι «μερένχες» έχουν αρχίσει να νιώθουν εξάντληση, αλλά η «πείνα» τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί κινητήρια δύναμη:

«Έχουμε κουραστεί γιατί, ο Απρίλιος ήταν πολύ απαιτητικός και παίξαμε πολλά παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε τόσο κοντά στο να κερδίσουμε έναν τόσο μεγάλο τίτλο, όπως το Champions League. Θέλουμε να δίνουμε στον κόσμος μας λόγους για να γιορτάζει. Έχουμε διανύσει μία σχεδόν τέλεια διαδρομή στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάνοντας μόνο λίγα λάθη τον τελευταίο μήνα. Η πορεία μας υπήρξε σταθερή και αξίζουμε τον τίτλο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: