Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνον τον Σαββίδη και κανέναν άλλον, αλλά…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει το ενδιαφέρον των Καμπάνη και Σαββίδη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνον τον Σαββίδη και κανέναν άλλον, αλλά…
Άκουσα και τον Μπάμπη Αποστολίδη, τον δικηγόρο (και προ 12ετίας διοίκηση στον ΠΑΟΚ) να διαμαρτύρεται που ο ΠΑΟΚ έχει… κατεβάσει το τηλέφωνο προσπαθώντας να αποφύγει τον «καπετάνιο». Μέρες τώρα δεν απαντούν στον καπετάν- Γιαννούλη κι ο Αποστολίδης λέει ότι στον ΠΑΟΚ δεν είναι διακριτικοί.
Το πήρε χαμπάρι κι αυτός ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση. Αν υπήρχε έστω και μια ένδειξη ότι ο πελάτης του εξακολουθεί να είναι παρών στη διεκδίκηση της ΠΑΕ, θα ήταν κι αυτός διακριτικός.
Χάθηκε, λοιπόν, κατά μια έννοια, το παιχνίδι και υποχωρεί με το κεφάλι ψηλά.
Ο Αποστολίδης εκπροσωπεί τον Γιαννούλη Καμπάνη στη διεκδίκηση των μετοχών του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια τον εκπροσώπησε γιατί δεν φαίνεται ότι θα εξακολουθήσει με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.
Το… καπετανάτο του ΠΑΟΚ δεν θέλει τον Καμπάνη και η διοίκηση του Βρύζα μπορεί να μην είναι διακριτική, αλλά, η ουσία είναι μία: Ο Ιβάν είναι η επιλογή του εξαρχής και όλα τα άλλα έγιναν με σκοπό να στηθεί ένα σκηνικό διεκδίκησης του ΠΑΟΚ. Για να πούμε ότι εξακολουθεί να είναι ελκυστικός, μαγαζί γωνία.
Ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε δάνειο από τον Καμπάνη, το έκανε με τον Σαββίδη και, αν τυχόν δεν είχε προαποφασιστεί η επιλογή του, του δόθηκε σαφές προβάδισμα αφού το βάφτισε δανειστή σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα (αδειοδότηση). Μόνον από τον Σαββίδη ζητήθηκε δάνειο με εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου και εκείνος –όπως φαίνεται- συνήνεσε.
Φαίνεται επίσης περίεργο το πως εμφανίστηκε ο Καμπάνης στην υπόθεση, ενώ είχαν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με τον Σαββίδη. Ποιος ήταν αυτός που ενδιαφέρθηκε πρώτος; Ο Καμπάνης ή ο Βρύζας πήγε γραμμή στον «καπετάνιο»; Μήπως κάπου κόλλησαν οι συζητήσεις με τον Σαββίδη και χρειάστηκε κι άλλος υποψήφιος επενδυτής, με το ίδιο έντονο ενδιαφέρον για να δοθεί η μορφή πλειστηριασμού, κάτι που συμφέρει τον ΠΑΟΚ;
Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει «συνεργασία» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Καμπάνη για να «ρίξουν» τον Σαββίδη…
Πάντως, νομίζω ότι κανείς δεν αποκλείεται από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν ανοίξει και ο κάθε Σαββίδης μπορεί να «σπρώξει» 10-12 εκατομμύρια για να γίνει το αφεντικό στον ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει κι ο «καπετάνιος».
Πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: