Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ελπίζει σε θαύμα!

Στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι της χρονιάς, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να παρουσιαστεί με ψυχή και πάθος. Δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι παίκτες του δεν είχαν αποφασιστικότητα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να ισοφαρήσει πολύ γρήγορα ήταν «αναιμικός» στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν φταίει πάντα η τύχη, ούτε η «γκαντεμιά».

Γκολ στην πρώτη φάση

Το άσχημο είναι ότι στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, από ένα ολέθριο λάθος, ο αντίπαλος του Ημίθεου πέτυχε το γκολ και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο σκορ, χωρίς μέχρι εκείνο το σημείο να έχει κάνει ευκαιρίες. Όπως και στον πρώτο γύρο, δηλαδή, έτσι και τώρα. Από μία φάση, έγινε το 1-0. Ωστόσο, ο θυμόσφος λαός αναφέρει ότι «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση». Ακόμη και έτσι, ο Ηρακλής είχε και πάλι τη δυνατότητα να γυρίσει το παιχνίδι. Ισοφάρισε πολύ γρήγορα, μέσα σε τρία λεπτά, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά δεν είχε τις λύσεις.

Έπαιξε έδρα

Όσο για τη διαιτησία, οι άνθρωποι της ομάδας τα... βάζουν πρώτα με τη δική τους ομάδα, αλλά θεωρούν ότι και η διαιτησία του Παπαγεωργίου ότι δεν ήταν καλή. Επισημαίνουν ότι ναι μεν «έπαιξε έδρα», αλλά δεν ήταν «σφαγή». Το ζητούμενο είναι πάντως, ότι η ομάδα απομακρύνεται από τον στόχο. «Πρέπει να γίνει μία τελευταία προσπάθεια. Η μάχη συνεχίζεται. Δεν πρέπει να το εγκαταλείψουμε τώρα», έλεγαν χθες το απόγευμα μετά από το παιχνίδι άνθρωποι της ομάδας. Το θέμα είναι πώς και η δεύτερη θέση χάνεται οριστικά. Πλέον, η ομάδα κοιτάει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: