Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αλέγκρι: «Μας κάνουν κακό οι φήμες»

Αλέγκρι: «Μας κάνουν κακό οι φήμες»
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί αποχώρησης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της Μίλαν. Ωστόσο, ο προπονητής των «ροσονέρι» θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και εξέφρασε την άποψη ότι τα όσα ακούγονται κάνουν κακό στην ομάδα, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περιόδου.

«Αυτό που με απογοητεύει είναι το γεγονός ότι από την μεριά του Τύπου γράφονται διάφορα περί αποχώρησής μου, σε μία κρίσιμη στιγμή για την ομάδα. Έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και τα δυο χρόνια που είμαι στη Μίλαν, έχουμε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ και φέτος είμαστε στην διεκδίκηση του τίτλου και σταθήκαμε άτυχοι στα παιχνίδια του Champions League με την Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Παράλληλα ο Αλέγκρι τόνισε και την σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης των «ροσονέρι» την Κυριακή επί της Σιένα (4-1), με την οποία συνεχίζουν να πιέζουν την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο ίδιος, η τύχη δεν είναι στα χέρια της Μίλαν, καθώς υπολείπονται τρεις βαθμούς των «μπιανκονέρι» και απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Serie A.

Ο 46χρονος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός των πολλών τραυματισμών που είχε η ομάδα του και το πόσο την επηρέασαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. «Πληρώσαμε ακριβά το ότι είχαμε τραυματισμούς μέσα στο πρωτάθλημα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να προβλεφθούν. Αυτό οδήγησε στο ότι δεν μπορούσα να ξεκουράσω παίκτες σε κρίσιμα σημεία της σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: