Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επιφυλακτικός ο Καλύβας!!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλύβας, μίλησε στον «Sport 103 fm» και αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλέι οφ όσο και στο ζήτημα των υποψηφίων επενδυτών.
Επιφυλακτικός ο Καλύβας
«Ενα μικρό προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός λόγω των τεσσάρων βαθμών που προηγείται. Πάντως ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει. Για να έχει, όμως, ελπίδες για την πρωτιά στα πλέι οφ, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο δεύτερο αγώνα», τόνισε ο Γιώργος Καλύβας.
Επίσης σχολίασε ότι «ο κόσμος ήταν και θα είναι κοντά στην ομάδα. Η Τούμπα θα είναι σχεδόν γεμάτη την Τετάρτη, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».
Σε ό, τι αφορά στους υποψηφίους επενδυτές και στις εμπειρίες του με όλα αυτά που έχει δει στην ομάδα, υπογράμμισε: «Αρκετοί από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν να πάρουν τον ΠΑΟΚ, στο τέλος δεν κατέληξαν κάπου. Ολες αυτές οι ιστορίες με κάνουν να είμαι λίγο επιφυλακτικός. Δύο - τρεις περιπτώσεις που ενδιαφέρθηκαν κατέληξαν στη φυλακή, άλλοι εξαφανίστηκαν και δεν εμφανίστηκαν ξανά.
»Πιστεύω στην παρουσία ενός μεγάλου επιχειρηματία στην ομάδα. Ομως η εμφάνισή τους να γίνεται με διαφορετικό τρόπο και να ψάχνουν περισσότερο την εταιρία».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: