Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Θέλουμε ίση αντιμετώπιση από την ΠΑΕ»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα" μίλησε ο πληρεξούσιος νομικός σύμβουλος του Γιάννη Καμπάνη, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο οποίος σχολίασε τη στάση που κρατά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απέναντι στον υποψήφιο μέτοχο.

"Κάναμε ότι μας ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης φαίνεται πως δεν θέλει κανέναν στα "πόδια του". Ο ΑΣ κρατά μία παθητική στάση, αν και φέρει την κεντρική ευθύνη. Από την ημέρα που έστειλε ο κ.Καμπάνης όλα τα έγγραφα που του ζητήθηκαν, οι επαφή μας με την ΠΑΕ χάθηκε. Ο κ. Σαββίδης επιχείρησε ακόμη και άλλη φορά να επενδύσει στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, αλλά δεν τα βρήκε με τον ΑΣ, όπως και ο κ. Καμπάνης όταν το επιχείρησε παλαιότερα" τόνισε ο δικηγόρος του υποψήφιου μεγαλομετόχου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Όσον αφορά τη στάση που κράτησε ο Ζήσης Βρύζας στην συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά της ΠΑΕ: "Τα λεφτά τα οποία χειρίζεται ο κ. Βρύζας δεν είναι δικά του, αλλά του κόσμου. Όλα τα οικονομικά θέματα θα πρέπει να είναι στο "φως". Ο οικονομικός έλεγχος εννοείται πως έχει ζητηθεί από την αρχή από κ.Καμπάνη, ο οποίος περίμενε υπομονετικά ένα τηλέφωνο από τους ανθρώπους της ομάδας. Μία διαπραγμάτευση θα πρέπει να την κάνεις με τους ίδιους όρους για όλους τους ενδιαφερόμενους. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε καμία απάντηση". 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: