Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Στην Αρσεναλ μέχρι τα 70!


Ο Αρσέν Βενγκέρ εξομολογείται... Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της Αρσεναλ και δικαίως, όπως αποδεικνύεται, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ, που έχει συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες" μέχρι το 2011, δηλώνει στα 60ά του γενέθλια ότι θέλει να παραμείνει στο πάγκο της λονδρέζικης ομάδας μέχρι τα 70 του!

"Η καρδιά μου είναι δεμένη με αυτόν τον σύλλογο", δήλωσε σχετικά ο Βενγκέρ. "Στόχος μου είναι να βοηθήσω να δημιουργήσουμε τις βάσεις για τις επόμενες γενιές. Η Αρσεναλ είναι ο σύλλογος της ζωής μου. Απολαμβάνω την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και μπορώ απερίσπαστος να επιτελέσω το έργο μου για να φτάσουμε στους στόχους μας. Έχω ευθύνη απέναντι στους οπαδούς, αλλά και στους παίκτες".

Ο Γάλλος προπονητής γίνεται 60 χρονών την Πέμπτη και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει μέχρι τα 70: "Δεν θέλω να πάω πουθενά αλλού. Όσο έχω την υγεία μου θα δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Δεν παίζει πάντα ρόλο η ηλικία, αλλά είναι σημαντικός παράγοντας. Δεν μπορεί να είσαι 75 και να βρίσκεσαι στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά υπάρχει το παράδειγμα του Τραπατόνι, που παραμένει στα γήπεδα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: