Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Tελευταία "απώλεια" ο Καστελέν



Ο Ρομέο Καστελέν Μεγαλώνει η λίστα τραυματιών στο Αμβούργο, καθώς σήμερα η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ανακοίνωσε ότι ο Ρομέο Καστελέν πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλη μία επέμβαση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Ο Ολλανδός δέχθηκε χθες χτύπημα στο αριστερό γόνατο, αγωνιζόμενος με την ομάδα νέων του Αμβούργου, και πήγε στη Χαϊδελβέργη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι ο 26χρονος άσος, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης για 1,5 χρόνο και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, προτού επιστρέψει τη φετινή σεζόν στην ενεργό δράση, θα πρέπει να ξαπλώσει γι' ακόμη μια φορά στο χειρουργικό τραπέζι.

"Πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε άλλη μία επέμβαση στο γόνατό του εντός των επομένων ημερών", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμβούργου, Γιόρν Βολφ, ενώ ο ίδιος ο Καστελέν τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: "Αυτή η αναποδιά είναι πικρή, τώρα που μόλις είχα επιστρέψει στην ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον Καστελέν, οι ’λεξ Σίλβα, Κόλιν Μπέντζαμιν και Πάουλο Γκερέρο έχουν τεθεί για μήνες εκτός «μάχης», λόγω ρήξης χιαστών, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς χάνει το υπόλοιπο του 2009, εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο. Επιπρόσθετα, ο Μπάστιαν Ράινχαρτ έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: