Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Χαμόγελα για Νάτσο Γκαρσία


Ντόσεκ και Νάτσο Γκαρσία μονομαχούν στον αέρα Ο Ιομάρ Μαζίνιο είδε μετά από πολύ καιρό το Νάτσο Γκαρσία να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σήμερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπέρηχο και εφόσον είναι καθαρός θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι. Ο Ρονάλντο Γκιάρο και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και επίσης θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για να διαπιστωθεί αν από αύριο μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα για τον Μιχάλη Σηφάκη λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και από αύριο θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας που περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.
Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή στις 16:45 στο Κλ. Βικελίδης.

Μετά την προπόνηση στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη MEDIA DAY με τις δηλώσεις ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Την Παρασκευή, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης, θα τοποθετηθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ιομάρ Μαζίνιο.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε από το ARIS MOBILE, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3-4.........15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2..................25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9..........35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (επίσημα)..50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP..............150 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: