Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

«Θέλει να φύγει και να μας το χρεώσει»

«Θέλει να φύγει και να μας το χρεώσει»

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε και η θέση της «Αυτόνομης Θύρας 10″, παράλληλα με τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δήμου Πολύκαρπου στον αέρα. «Ούτε ο Σπανουδάκης τα έκανε αυτά…», ήταν κάποια στιγμή το χαρακτηριστικό σχόλιο του μέλους της «Αυτόνομης Θύρας 10″ στους «95,5″ για να αναλυθεί στη συνέχεια: «Είναι επικίνδυνη για τον κόσμο η διοίκηση. Για χάρη μίας ηλίθιας κόντρας, ενός εγωισμού γίνονται όλα αυτά. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να έρθουμε σε σύγκληση απόψεων πολλές φορές. Μακάρι να έχουμε άδικο ότι η διοίκηση θα έφευγε ή ότι έψαχνε τρόπο να φύγει, αν γινόντουσαν επεισόδια στο παιχνίδι της Κυριακής», υπογραμμίστηκε σχετικά.

«Τα πάντα ήταν… στημένα»

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του συνδέσμου, σημείωσε: «Το ζήτημα είναι πως ξέραμε γι’ αυτή την εξέλιξη και μάλιστα με λεπτομέρειες από άνθρωπο του Γ.Σ. Τα πάντα ήταν στημένα, αυτό πιστεύουμε εμείς», είπε ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ για να συμπληρώσει: «Όταν θα φύγει η διοίκηση, να μη τα χρεώσει στον κόσμο. Απορώ πως δεν έχει «εκραγεί» ο κόσμος και ευτυχώς κρατάμε τη ψυχραιμία μας» ήταν τα λόγια του.

Η… στιχομυθία

Παράλληλα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι στα όσα ακούστηκαν χθες το απόγευμα και θα πρέπει φυσικά να μεταφέρουμε είναι πώς τουλάχιστον δυο φορές ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ επικαλέστηκε κάποιες ατάκες, που ειπώθηκαν παρουσία εκπροσώπου του ΓΣ από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου με αποδέκτες τους… οργανωμένους οπαδούς.

«Καυτανζόγλειο υπό κατοχή»

Έγινε πολύς λόγος για την έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο. Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, χωρίς να υπάρχει μεγάλος αριθμός φιλοξενούμενων, υπήρχαν πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τις εισόδους που θα εισέρχονταν στο γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας. Το γεγονός σχολιάστηκε από τον εκπρόσωπο της «Αυτόνομης Θύρας 10″ που τοποθετήθηκε παράλληλα και για την αποχώρηση του κύριου όγκου των φιλάθλων από το 65′ και μετά: «Η αποχώρηση πολλών από το γήπεδο δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας, αλλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Καυτανζόγλειο ήταν υπό κατοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε την Κυριακή. Έτσι όπως ήταν η κατάσταση ή πήγαινε για εξακρίβωση ή πήγαινε για συλλήψεις. Ήταν έξι διμοιρίες των ΜΑΤ γύρω από τρεις θύρες! Το Καυτανζόγλειο ήταν «ζωσμένο» από αστυνομικούς».

«Σχέδιο να μας κυκλώσουν»!

Συνεχίζοντας επί του θέματος ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ είπε: «Ενημερωθήκαμε από οπαδούς του Πανιωνίου, που έμαθαν κάποια πράγματα από τον υπεύθυνο ασφαλείας τους, πως υπάρχει σχέδιο της Αστυνομίας να μας κυκλώσουν και να συλλάβουν όσους περισσότερους από εμάς γίνεται», για να προσθέσει: «Στο 20% είναι η ευθύνη που αντιστοιχεί στην Αστυνομία και το υπόλοιπο στην ΠΑΕ. Θα κατηγορούσαμε την Αστυνομία, όμως εντός του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου αποκλειστική υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ».

«Επικίνδυνη για τον κόσμο η διοίκηση»

Ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ παράλληλα υπογράμμισε πως δεν γίνεται για πρώτη φορά φέτος κάτι τέτοιο: «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Από το ματς της Κομοτηνής κρατάει μια στάση πρόκλησης, ώστε συνέχεια να ανεβάζουμε τους τόνους, ενώ γίνονται προσπάθειες να πέσουν», είπε για να συνεχίσει αναφερόμενος στη διοίκηση: «Θέλει να φύγει και να χρεώσει τη φυγή της στον κόσμο. Την Κυριακή ο κόσμος συμπεριφέρθηκε άψογα. Έχουμε αξιοπρέπεια. Ο κ. Ρέμος και οι σύμβουλοι του, θα έφευγαν αηδιασμένοι, λέγοντας οι χούλιγκαν, οι αλήτες, οι κακοί και όλα αυτά…» για να κλείσει λέγοντας: «Εμείς από τον Ηρακλή δεν φεύγουμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα». Χθες, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της «Αυτόνομης Θύρας 10″ στο διαδίκτυο «ανέβηκε» νέο μήνυμα που ανέφερε: «Αηδιάσαμε. Για τις διμοιρίες, τις συλλήψεις, το κατεχόμενο Καυτανζόγλειο, την αγωνιστική κοροϊδία, κανείς δεν έχει τι να πει… Τα λέει όλα η σιωπή. Γίνατε πλέον επικίνδυνοι», με μια φωτογραφία του άδειου πετάλου ως φόντο του κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: