Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Μουρίνιο: "Η συνταγή της νίκης είναι η ευτυχία"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η συνταγή για να νικήσει απόψε η Ίντερ τη Ντιναμό Κιέβου είναι να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με χαρά... Αυτό είναι το μυστικό του Ζοσέ Μουρίνιο, το οποίο αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Ουκρανούς στο "Μεάτσα" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Για να προετοιμαστούμε καλύτερα για ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται να είμαστε ξεκούραστοι αλλά να είμαστε ευτυχισμένοι και να προερχόμαστε από μία νίκη.

Μετά το παιχνίδι με τη Τζένοα (5-0 η Ίντερ) όλοι ήταν χαρούμενοι και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια", τόνισε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των πάγκων, και συμπλήρωσε:

"Το παιχνίδι πάντως αυτό δεν είναι καθοριστικό. Λειπουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια και 12 βαθμοί. Ο αγώνας είναι σημαντικός επειδή μπορεί να σου φέρει μεγαλύτερη ηρεμία ή μεγαλύτερη πίεση, όμως μετά θα απομένουν τρία παιχνίδια και 9 βαθμοί.

Εμείς έχουμε 2 και με 11-12 μπορεί να πάρει κάποια ομάδα την πρόκριση χωρίς δυσκολίες. Δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου".

Αναφερόμενος δε στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία αυτή τη στιγμή έχει έναν πόντο περισσότερο από τους "νερατζούρι" στον όμιλο (3 έναντι 2), ο Μουρίνιο έκανε λόγο για πολύ καλή ομάδα.

"Είναι μία ομάδα που έχει τα πάντα. Έχουν εντυπωσιακή φυσική κατάσταση, καλούς παίκτες και καλή οργάνωση επειδή έχουν έναν τεχνικό μεγάλης ποιότητας και ταχύτητα στις πτέρυγες.

Μετά έχουν μπροστά τους δύο καλύτερους επιθετικούς στην Ουκρανία, έναν νεαρό που λέγεται Μιλιέφσκι και τον Σέβα που είναι ο Σέβα, ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον Ραούλ".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό, οι Μιλανέζοι θα ψάξουν την πρώτη τους επιτυχία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από επτά αγώνες, με την τελευταία της νίκη να είναι στην 3η αγωνιστική της περυσινής φάσης των ομίλων, με 1-0 κόντρα στην Ανόρθωση (σκόρερ ο Αντριάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: