Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

"Ωρα για αποτέλεσμα", λένε στην Κομοτηνή


Ο Αμπέλ Καρτιέ στον πάγκο Στις τάξεις του Πανθρακικού υπάρχει μεν η ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, όμως υπάρχει και η απογοήτευση για το γεγονός ότι και πάλι δεν κατακτήθηκε θετικό αποτέλεσμα. Πλέον ο αγώνας με την Λάρισα είναι καθοριστικός για την συνέχεια.

Αν η ομάδα της Κομοτηνής δεν μπορέσει και τώρα να κατακτήσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για την συνέχεια και μοναδικός στόχος θα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχει δράση την Τρίτη, καθώς οι παίκτες έχουν ρεπό και οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη. Ο Αλμπέρ Καρτιέ θα περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι και οι τραυματίες παίκτες του.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λάρισα: "Από την ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνονται οι τιμές εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας :

Θύρα 7 � VIP : 50 ευρώ

Θύρα 1 : 30 ευρώ

Θύρα 2 (νέο πέταλο) και Θύρα 6 : 15 ευρώ

Θύρα 5 (πρώην θύρα-2) : 20 ευρώ

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Πέμπτη (πρωϊ-απόγευμα) και την Παρασκευή (πρωϊ-απόγευμα). Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι 2:00 μ.μ και την Κυριακή από το πρωϊ στο εκδοτήριο της Θύρας-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: