Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Εκλεισε η πόρτα της εθνικής για τον Ερικσον


Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον Η περίπτωση ανάληψης της τεχνικής Σουηδίας από τον Σβεν Γκόραν Ερικσον αποκλείστηκε σήμερα δια στόματος του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Λαρς-Ακε Λάργκελ. Ο "ισχυρός άνδρας" της ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον 61χρονο προπονητή την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος βρισκόταν στα υπόψη των υπευθύνων για το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

"Είχαμε ένα εξαιρετικό διάλογο, αλλά όπως μας ενημέρωσε λόγω του συμβολαίου που έχει με τη Νοτς Κάουντι δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και την εθνική ομάδα" ανέφερε με δήλωσή του ο Λάργκελ. Πρόσθεσε ακόμη ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Λαρς Λάγκερμπακ, ο οποίος απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Με τον Ερικσον να τίθεται "εκτός μάχης", οι φήμες θέλουν το δίδυμο Χανς Μπάκε και Γιόργκεν Λέναρτσον, να είναι "προ των πυλών" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Μπάκε συνεργάστηκε με τον Ερικσον στο παρελθόν, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Λέναρτσον είναι στο τιμόνι της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών.

Αλλο ένα όνομα που "παίζει" είναι του Σουηδού, Ερικ Χάμρεν, ο οποίος αυτή την περίοδο δουλεύει στη Ρόζενμποργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: