Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Αραμπατζής: "Αρχίζω να βρίσκω ρυθμό"


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Αραμπατζή Ο Αραμπατζής θα πρέπει να συγκαταλέγεται στους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Για την περίοδο που διανύουμε. Αυτό καταδεικνύει η απόδοσή του στην αναμέτρηση με τα Γιάννενα. Ο άσος του "δεκιφάλλου" είχε να σκοράρει τρία χρόνια μέχρι το περασμένο Σάββατο.

«Το γκολ ήταν στην ίδια εστία, μπροστά από τη Θύρα 4», θυμήθηκε ο Νίκος Αραμπατζής για ένα γκολ σε βάρος της ΑΕΚ. Μιλώντας στην εφημερίδα Μετροσπορτ, ο Σερραίος αμυντικός αναφέρει:

«Το γκολ επί της ΑΕΚ ήταν με το δεξί πόδι, ενώ επί των Ιωαννίνων ήταν με το αριστερό. Το σημαντικό δεν είναι το γκολ που πέτυχα εγώ, αλλά η νίκη της ομάδας, η οποία συνεχίζει την ανοδική πορεία που είχε τον τελευταίο καιρό. Για μένα πιο σημαντικό από το γκολ ήταν το γεγονός ότι έχω πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, αρχίζω να βρίσκω ένα ρυθμό και πατάω όλο καλύτερα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Νομίζω ότι η ομάδα βρίσκει στο δρόμο της και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

Ακόμη, για την προσπάθεια να σκοράρει με μακρινά σουτ, είπε: «Ο κ. Σάντος μας ενθαρρύνει όλους μέσα στην ομάδα να δοκιμάζουμε τα πόδια μας και να σουτάρουμε όταν βρεθούμε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Εγώ το έκανα 2-3 φορές το περασμένο Σάββατο με τα Γιάννινα και μία από αυτές δικαιώθηκε στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα.»

Για να πει ακόμη σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι τις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια πήραμε 2Χ2 νίκες και βελτιώσαμε την βαθμολογική μας θέση. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ξέρουμε ότι τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός δείχνει φέτος ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από πέρυσι, ξέρουμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση αλλά εφόσον παίξουμε όπως πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το διπλό ή τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ασκήσεις τακτικής, τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Οι Φιλομένο, Αμπουμπακάρι, Μουσλόμοβιτς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Κονσεϊσάο έτρεξε προληπτικά μόνος του, λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: