Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Λαμπράκης: "Ομάδα-διαφήμιση ο Εργοτέλης"


Ο Σταύρος Λαμπράκης Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, με δηλώσεις του την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Οπως τόνισε οι "κιτρινόμαυροι" του Ηρακλείου είναι "ομάδα-διαφήμιση" για την πόλη τους, αλλά και την Κρήτη γενικότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα των επτά πρώτων αγωνιστικών: "Είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα και από το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα στους περισσότερους αγώνες. Δείχνουμε ότι είμαστε αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι. Η εικόνα της ομάδας είναι εκείνη που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον".

Για τους παράγοντες που συντελούν στην καλή πορεία του Εργοτέλη: "Κάθε χρόνος που περνάει μας γεμίζει με εμπειρίες. Η σταθερότητα στον διοικητικό τομέα και στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που ήρθαν στην ομάδα, αποτελούν τους παράγοντες της επιτυχίας".

Για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Είναι απαραίτητο να υπάρχει η ίδια πίστη και η ίδια σοβαρότητα. Ακολουθεί μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών αρχής γενομένης από το Σάββατο και πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια ορισμένοι μας κατατάσσουν στις καλές ομάδες της Super League και σαν μια ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος".

Για τους τραυματισμούς που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες: "Υπάρχουν κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό είναι μέρος της καθημερινότητας για μια ποδοσφαιρική ομάδα. Στον Εργοτέλη φέτος υπάρχουν πολλοί παίκτες έτοιμοι να βρεθούν στην ενδεκάδα, να καλύψουν τα κενά και να προεφέρουν".

Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων: "Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και όσο η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι κάθε Κυριακή θα έρχονται στο Παγκρήτιο όλο και περισσότεροι. Οι φίλαθλοι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που γίνεται και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ολοι σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα � διαφήμιση για το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζολτ Πόζα, ο οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: