Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Έχρισε τον διάδοχό του

rolando_golden_ball.jpgΦαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της «Χρυσής Μπάλας» έχρισε τον Λιονέλ Μέσι, ο περυσινός κάτοχος Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και πάλι υποψήφιος για το τρόπαιο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς μίλησε στο «France Football» για τον διαγωνισμό.

«Ο Μέσι είναι σίγουρα το φαβορί. Αν κερδίσει το τρόπαιο σημαίνει πως το αξίζει. Ήταν από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που ξεχώρισαν, επειδή βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τίτλους. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παίκτες από την Μπαρτσελόνα που μπορούν να πάρουν το βραβείο, όπως ο Ετό και ο Τσάβι. Αλλά ο Μέσι είναι το μεγάλο φαβορί», τόνισε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους του, οι οποίοι δεν τελειώνουν ποτέ παρά το γεγονός ότι κατέκτησε τα πάντα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Αισθάνομαι ότι ξεκίνησε η καριέρα μου. Πρέπει να κάνω ότι έκανα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματα τα και κύπελλα. Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην κατάλληλη ομάδα για να το κάνω. Ξεκινάω πάλι από το μηδέν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: