Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Δοκιμάζεται στη Μπλάκμπερν ο Τζιμπούρ

djembour.jpgΟ Ραφίκ Τζιμπούρ αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα για την ΑΕΚ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τόσο καιρό αναζητείται λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται αυτή η λύση να έρθει από το Νησί και συγκεκριμένα από την Μπλάκμπερν. Όπως έγινε γνωστό, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός θα περάσει τις επόμενες ημέρες από το μικροσκόπιο του Σαμ Άλαρνταϊς και αν ικανοποιήσει με τη παρουσία του να αποκτηθεί τον Ιανουάριο από τα «ρόδα».

Στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από την Μπλάκμπερν θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Σαμ Άλαρνταϊς κι εφόσον ικανοποιήσει με τη παρουσία του να αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Τζιμπούρ βρίσκεται σε άδεια που του έχει παραχωρήσει η ΑΕΚ η οποία είναι διατεθειμένη να του δώσει όσες ημέρες χρειάζεται να παραμείνει στο Νησί για να πείσει τον προπονητή της Μπλάκμπερν να τον κάνει κάτοικο «Ίγουντ Παρκ». Η Μπλάκμπερν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, αφού μετά την αποχώρηση του Ρόκε Σάντα Κρουζ δεν βρήκε ποτέ αξιόλογη λύση για να αντικαταστήσει τον Παραγουανό επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: