Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ρέινα: "Κοίταζα το μπαλόνι, όχι τη μπάλα"!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πέπε Ρέινα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην περιβόητη φάση με τη φουσκωτή μπάλα στην περιοχή της Λίβερπουλ, που κόστισε την ήττα με 1-0 από τη Σάντερλαντ, και στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε για αυτό το γεγονός παραδέχτηκε πως όταν έγινε το σουτ από τον Ντάρεν Μπεντ το μάτι του δεν πήγε προς την πορεία της... πραγματικής μπάλας!

"Είχαμε τόσο άσχημη τύχη. Έχασα από το οπτικό μου πεδίο την επίσημη μπάλα και έβλεπα μόνο την κόκκινη. Όταν έκανε το σουτ πήγα για την κόκκινη μπάλα ενστικτωδώς καθώς ήταν πιο κοντά σε μένα και η άλλη πέρασε από μπροστά μου.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα", τόνισε ο Ισπανός γκολκίπερ για το απίστευτο φιάσκο που έλαβε χώρα το Σάββατο στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ", και πρόσθεσε:

"Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν στη ζωή μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πολλά πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου όμως ειλικρινά πίστεψα ότι το γκολ θα μετρούσε και δεν θα βρισκόταν κάποιος να μην το μετρήσει.

Δεν γνωρίζαμε τον κανονισμό, διότι διαφορετικά θα είχαμε διαμαρτυρηθεί. Όμως αυτό κάνει το λάθος του διαιτητή ακόμα πιο σοβαρό.

Δεν το ξέραμε επειδή δεν είναι η δουλειά μας. Όσο και αν γελάμε τώρα, εκείνη την ημέρα περάσαμε απαίσια".

Να σημειωθεί πως αυτή η ήττα η οποία προήλθε από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες, έφερε τους "κόκκινους" επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία υποδέχονται μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι του "Άνφιλντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: