Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κρίσιμο ραντεβού για Ανάκογλου

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Ανάκογλου στον Παναθηναϊκό. Ο μέσος του Πανσερραϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων» εδώ και καιρό και μπορεί ο Πέτρος Θεοδωρίδης να ισχυρίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι η τελευταία επαφή με ανθρώπους του Παναθηναϊκού έγινε πριν καιρό, όμως, τα πράγματα έχουν αλλιώς.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν προτάσεις και αντιπροτάσεις και την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού. Αυτή τη φορά... πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα βρεθεί στην Αθήνα, για να συναντηθεί με ανθρώπους των «πρασίνων» και πιο συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Γόντικα.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή», με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα και παρά το ότι αρχικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν αρνητικός σε αυτή την πρόταση, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Ανάκογλου; Ο νεαρός μέσος ανυπομονεί να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να κάνει ένα... άλμα στην καριέρα του.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: