Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αγωνιούν Ηρακλής, Αστέρας και Ηλιούπολη


Σε εξέλιξη είναι η  εκδίκαση της υπόθεσης της Ηλιούπολης και του ισόβιου αποκλεισμού του Γιώργου Τσακογιάννη, που τους επιβλήθηκαν πρωτόδικα στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των ύποπτων αγώνων.

Η διαδικασία  ξεκίνησε με αίτημα αναβολής από πλευράς του Ηρακλή.  Μετά την δικαίωση στο διαιτητικό δικαστήριο για την υπόθεση πλαστογραφίας,  η υπόθεση επανεξετάζεται στο εφέσεων. Οι νομικοί εκπρόσωποι του «γηραιού», Καϋμακάμης, Γρηγορίου δεν πρόλαβαν να μελετήσουν την υπόθεση και ζήτησαν αναβολή. Το δικαστήριο δεν έδωσε αναβολή κι αμέσως μετά την εκδίκασης της υπόθεσης της Ηλιούπολης σειρά θα πάρει η περίπτωση του Ηρακλή. 

Ο Αλέξης Κούγιας  κατέθεσε ως μάρτυρας και βούρκωσε όταν μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι τον απειλούσαν και ότι εκβίαζαν αυτόν και την οικογένειά του. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο που ενεργούσε «η σπείρα που είχε συστήσει η πλευρά Τσακογιάννη και η Ηλιούπολη έπαιρνε τα ματς.»
Στο σημείο αυτό δημιουρήθηκε ένταση με τον δικηγόρο του Τσακογιάννη και χρειάστηκε κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει η ηρεμία. 

Οσον αφορά στον Γιώργο Τσακογιάννη, δεν έχει γίνει μεταγωγή του από τις φυλακές. Εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του κ. Μαρκουλάκο κι επιχειρείται να μείνει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κι όχι στα Τρίκαλα.

Στα γραφεία της δευτεροβάθμιας επιτροπής βρίσκονται και πολλοί εκπρόσωποι καθώς και το νομικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αλέξης Κούγιας  αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μια από τις πιο βρώμικες ομάδες του πρωταθλήματος».




Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: