Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ερωτοκρίτου: «Ο Κόντης νιώθει καλύτερα όμως μάλλον η καριέρα του τελειώνει»


Μεγάλη είναι η αγωνία όλης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Κόντη. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται πολύ καλύτερα όμως με βάση τα δεδομένα, η καριέρα του τελειώνει.


Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ με δηλώσειις στον SuperSport ανάφερε: «Ευτυχώς η υγεία του εξελίσσεται ομαλά και ήδη νιώθει πολύ καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας τον κ. Σχίζα που με τις άμεσες ενέργειες του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, τον γιατρό που έκανε την επέμβαση Δρ. Γιώργο Γεωργίου και το νοσοκομείο».

Πρόσθεσε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο: «Μετά τον αγώνα ένιωσε πόνους στο στήθος, μίλησε με τον κ. Σχίζα και από εκεί άρχισε το σήριαλ. Είναι ένας παίκτης που τα τελευταία πέντε χρόνια έδωσε τα πάντα στο ΑΠΟΕΛ. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του. Του ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Βάση των δεδομένων η καριέρα του τελειώνει. Όμως θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα συμβουλευτούμε τους γιατρούς, όμως θα δούμε και ο ίδιος πως νιώθει».






Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: