Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αρχίσανε τα... όργανα για την διαιτησία!!

Τα πράγματα έχουν... αγριέψει φέτος. Μόλις μετά την πρώτη “κουτσουρεμένη” αγωνιστική, έχουμε τα πρώτα παράπονα για την διαιτησία. Ο Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν εις βάρος του Άρη στα Γιάννινα, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα επεισόδια στα Πετράλωνα, λέγοντας πως οι οπαδοί των “Κιτρίνων” διαφέρουν...
Αρχίσανε τα... όργανα για την διαιτησία!
Μιλώντας στο “ΣΚΑΪ” ανέφερε αρχικά για τα επεισόδια: «Κανείς δεν στάθηκε στα καλά πράγματα της πρώτης αγωνιστικής. Στην άψογη παρουσία των οπαδών του Άρη στα Γιάννινα. Δεν γίνεται να βάζουμε όλους τους συνδέσμους οπαδών στο ίδιο καλάθι. Πρέπει να επιβραβεύουμε αυτούς που διαφέρουν. Δεν το κάνουμε όμως και δείχνουμε μόνο τα κακά».

Στην συνέχεια ο εκτελεστικός διαιτητής της ΠΑΕ Άρης μίλησε για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η διαιτησία δεν ήταν και τόσο καλή και από τους οπαδούς μας δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα. Εμείς έχουμε την διάθεση να βοηθήσουμε με όλους τους τρόπους και το δείξαμε, καθώς παίξαμε στην πρώτη αγωνιστική.

Οι διαιτητές πρέπει να σεβαστούν τον αγώνα που κάνουν όλοι, οι παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Από λάθη διαιτητικά μείναμε εκτός Ευρώπης. Δεν θέλουμε και φέτος να τελειώσει η χρονιά και να είναι αυτοί οι δύο στα ΠΑΣ Γιάννινα.

Θεωρώ πως ήταν ένα ανθρώπινο λάθος του διαιτητή.
Να προσέξουν όμως οι διαιτητές στο νέο πρωτάθλημα και να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις του,

Σε πέντε λεπτά μέσα έγιναν δύο λάθη εις βάρος μας.
Δεν δόθηκε ένα πέναλτι καθαρό και η παράβαση του τερματοφύλακα που απέκρουσε έξω από την περιοχή. Και να μην τον συνδυάσουμε πως με τον ίδιο διαιτητή χάσαμε πέρυσι και στον Πανιώνιο.

Εμείς ζητάμε από την διαιτησία να βοηθήσει το προϊόν που έχει απαξιωθεί. Δ
εν θα βγάλουμε ανακοίνωσή και δεν θα ξαναμιλήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αλλά δεν θέλουμε στο τέλος να μετράμε πάλι τις πληγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: