Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Nέο ΔΣ και πρόεδρος στον Βόλο!!

Πρόεδρο τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Valis, έχει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, που προέκυψε από απόφαση του Πρωτοδικείου.
Nέο ΔΣ και πρόεδρος στον Βόλο

Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγκροτήθηκε σήμερα, καθώς προέκυψε έπειτα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου. Έτσι, νέος πρόεδρος των Θεσσαλών είναι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Valis στην Αγριά Βόλου, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις της ομάδας. Τη θέση του Αντιπρόεδρου θα έχει ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, που είναι πολιτικός μηχανικός, ενώ στα μέλη του ΔΣ συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι, που το παρελθόν τους συνδέεται με την ομάδα ή με την πόλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, το οποίο προέκυψε σήμερα, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος:
Παναγιώτης Μποτσιβάλης, Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Valis”.
Αντιπρόεδρος:
Θεόφιλος Βασιλειάδης, Πολιτικός Μηχανικός, Εργολήπτης ΕΔΕ
Μέλη:
Κυριάκος Μήτρου, Ιατρός Πνευμονολόγος, πρώην Δήμαρχος Βόλου
Αλέξανδρος Βούλγαρης, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, πρώην Υφυπουργός Επικοινωνιών, πρώην Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ, πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρώην Δήμαρχος Βόλου
Ηλίας Λέτσιος, Γεωπόνος
Σπυρίδων Διαμαντάρας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Παλαίμαχος Ολυμπιακού Βόλου
Αθανάσιος Θεοδώρου, Επιχειρηματίας
«Παρελθόν ο Μπέος»
Με αυτόν τον τρόπο, οι Βολιώτες απάλλαξαν τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Μποτσιβάλης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ώστε να ζητήσουν να επανεξεταστεί ο φάκελός τους. «Διανύουμε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο στην πολύχρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ομάδα, στους φιλάθλους αλλά και στην πόλη του Βόλου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας. Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο του. Σημασία έχει σε αυτή τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Ο Αχιλλέας Μπέος, ο δημιουργός αυτής της εκπληκτικής ομάδας, αποτελεί ουσιαστικά και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι πλέον τμήμα της ιστορίας του. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από προσωπικότητες του επιχειρηματικού και του πολιτικού χώρου που ως μόνο στόχο έχουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης του Βόλου. Πιστεύουμε ότι αρωγός μας θα γίνουν τόσο οι αθλητικές όσο και οι πολιτικές αρχές, αφού το μόνο αίτημά μας είναι η απονομή δικαιοσύνης», είπε ο νέος πρόεδρος της ομάδας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: