Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κλείνει Σκέμπρι, Κούκι ο Πανιώνιος

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Πανιώνιος με την απόκτηση του Μαλτέζου Σκέμπρι, που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και του Φινλανδού Ναζί Κούκι.



Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού αφού στον Πανιώνιο δεν υπάρχει σέντερ φορ και οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται λίγο πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου να κλείσουν δύο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις αλλά και πολύ κοντά στο να κλείσει τον Μαλτέζο επιθετικό μέσο Αντρέ Σκέμπρι, που φόρεσε πρόσφατα την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και τον επιθετικό της Τούρκου Ναζί Κούκι.
Ο 25χρονος διεθνής Σκέμπρι έχει φορέσει τις φανέλες των: Χιμπέρνιανς, Μαρσάξλοξ, Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ, Αούστρια Κάρντεν και Φέρεντσβαρος. Έχει δε ύψος 1.78 μέτρα.
Από την άλλη ο 28χρονος Κούκι έχει καταγωγή από το Κόσοβο αλλά διαθέτει φινλανδικό διαβατήριο. Έχει ύψος 1.93 κι έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας ενώ έχει μία πλούσια καριέρα με πέρασμα από το Νησί αλλά και την Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα έχει παίξει σε Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Γκρόνιγκεν, Καρλς Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτζ, Νταντί και τώρα είναι στην Τούρκου.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: