Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Ουζμάνοφ ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή;

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ιωαννίδη στο twitter, γύρω στις 4μ.μ., έχει προκαλέσει... συναγερμό. Ο πρώην συνεργάτης της ΠΑΕ Ηρακλής, αποκαλύπτει ότι ένας ισχυρός ξένος επενδυτής εξετάζει την πιθανότητα να αναλάβει τον Ηρακλή...
Ο Ουζμάνοφ ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή;
"A powerful foreign investor to examine a possible take-over of Iraklis FC", αναφέρει στο σχόλιό του, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Η BlueArena σας αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεται ο κ. Ιωαννίδης, είναι ο Ρώσος μεγιστάνας, Αλισέρ Ουζμάνοφ (!).

Πρόκειται για ένα σενάριο που φαντάζει (κάτι παραπάνω από) πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ουζμάνοφ κατέχει την 35η θέση στη ετήσια λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης, με περιουσία που υπολογίζεται στα 17,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ κατέχει το 30% των μετοχών της Άρσεναλ!

Τι ακριβώς ισχύει στην υπόθεση και αν το ενδιαφέρον του Ουζμάνοφ είναι υπαρκτό, το γνωρίζει μόνο ο κ. Ιωαννίδης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εταιρίες του Ρώσου μεγιστάνα συνεργάζονται με το δικηγορικό γραφείο που εργάζεται ο πρώην νομικός της ΠΑΕ.

Επίσημη κρούση πάντως στους ανθρώπους της ομάδας (ΠΑΕ ή Ερασιτέχνη) δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, ούτε από τον Ιωαννίδη, ούτε από κάποιον συνεργάτη του Ουζμάνοφ...
Ευχή όλων είναι ένας τέτοιος επιχειρηματίας να εμπλακεί με τον Ηρακλή, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις ας κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε μέχρι στιγμής μιλάμε για μία αναφορά του κ. Ιωαννίδη στο twitter. Μακάρι να υπάρξει επιβεβαίωση και ο Ρώσος να ασχοληθεί με τον σύλλογο.

Πηγή: Bluarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: