Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κατέθεσε νέο φάκελο ο Ολυμπιακός Βόλου


Νέο φάκελο, μέσα στον οποίο, όπως τονίζει μέσω ανακοίνωσης, γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία... σύνδεση με τον Αχιλλέα Μπέο, κατέθεσε στην ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι πλέον είναι αδιανόητο να μην τους δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά το πρωτάθλημα και να αποφευχθούν άσκοποι και χρονοβόροι δικαστικοί αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενεργώντας καλόπιστα και σεβόμενη την αδιαμφισβήτητη επιθυμία των Ελλήνων φιλάθλων για την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Super League, κατέθεσε σήμερα εκ νέου πλήρη φάκελο «συμμορφούμενη» -ως μη όφειλε- στις «υποδείξεις» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Τα κατά την άποψη της ΕΕΑ «παρένθετα πρόσωπα» του ιδιοκτησιακού καθεστώτος εξέλιπον ή αδρανοποιήθηκαν, πολλώ δε μάλλον τα ορισθέντα από το Πρωτοδικείο Βόλου μέλη της προσωρινής Διοίκησης –εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας του Βόλου- είναι αδιανόητο να θεωρηθούν φερέφωνα αλλοτρίων βουλήσεων. 

Καθίσταται πλέον βέβαιο ότι η ΕΕΑ σεβόμενη τις αρχές της χρηστής διοίκησης και κατ’ ορθή αντικειμενική κρίση θα εκδώσει ΑΜΕΣΑ, το ούτως ή άλλως κατά την αθλητική νομοθεσία μη απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής, ούτως ώστε, αφ’ ενός μεν το πρωτάθλημα να διεξαχθεί ολοκληρωμένα και αζήμια για τις ομάδες και τη NOVA, όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη, αφ’ ετέρου δε να αποφευχθούν άσκοποι και χρονοβόροι δικαστικοί αγώνες, τους οποίους η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν επιθυμεί, χωρίς όμως να τους φοβάται, όπως πρόσφατα απεδείχθη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι δικαστικές αίθουσες δεν αποτελούν τον κατάλληλο τόπο διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: