Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Έδωσαν τα χέρια για τον Ρίβας!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ, η Ίντερ και ο Νέλσον Ρίβας, έφτασαν σε προφορική συμφωνία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με τα διαδικαστικά κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας!
Έδωσαν τα χέρια για τον Ρίβας!
Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει να καλύψει μόλις το 20% του συμβολαίου του παίκτη, 200 χιλιάδες ευρώ και οι υπόλοιπες 800 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Κολομβιανού θα δοθούν από την Ίντερ.

Επίσης, η συμφωνία μπορεί να χαλάσει μόνο εφόσον ο Ρίβας έρθει στην Ελλάδα και η εικόνα του δεν θυμίζει επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πάντως η Ίντερ ισχυρίζεται πως συμμετείχε κανονικά στη προετοιμασία και πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα κατά τη παρουσία του στη Ντνίπρο.

Ο Ρίβας προορίζεται για να δώσει βάθος στο κέντρο της άμυνας, αλλά και μία λύση στο δεξί άκρο της, αφού μαζί με τον Κοντρέρας θα είναι δύο παίκτες που θα μπορούν να παίξουν και δεξιά.

Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να κάνει δικό του τον Ρίβας, θα μπορεί να το επιχειρήσει αφού παρότι τον αποκτά υπό τη μορφή δανεισμού, το καλοκαίρι του 2012 μένει ελεύθερος και θα μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα επαφές με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: