Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πάει γι' αλλά...

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες απόκτησης του Ρίβας και το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να ψάξει για άλλες ποιοτικές λύσεις τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών.



"Χαλάει κατά 99% ο δανεισμός του Ρίβας", έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κολομβιανός αμυντικός έβαλε νέες απαιτήσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ίντερ, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Η απαισιοδοξία δικαιολογείται από το γεγονός ότι το θέμα αφορά στη σχέση του παίκτη με την ιταλική ομάδα, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση των "νερατζούρι", άρα δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά των "ασπρόμαυρων".
"Η έλευση του Ρίβας θα έδινε βάθος στην άμυνα και μία ακόμη εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο, καθώς θα μπορούσε πλέον να παίξει εκεί και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Το ότι ο δανεισμός δεν προχωρά δε σημαίνει ότι στερούμαστε λύσεων στην άμυνα" είναι το σκεπτικό που έχουν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", το οποίο καθορίζει και τον τρόπο που θα κινηθούν τις επόμενες ώρες, μέχρι τη λήη των μεταγραφών.
Βρύζας και Κωνσταντινίδης συνεχίζουν την έρευνα για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό και να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει ο Μπόλονι. "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να λέμε απλά ότι κάναμε μεταγραφές. Αν βρεθεί μία ποιοτική λύση, στα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε, τότε προχωράμε" είναι το μήνυμα που βγαίνει από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και αποτελεί τον μπούσουλα στις κινήσεις που ενδεχομένως γίνουν στο τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: