Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο του Κονσεϊσάο και ο Εντίνιο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του βορρά φαίνεται πως δεν σταματούν να ψάχνουν για επιθετικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν και την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ και νυν της Μάλαγα, Εντίνιο.

Όπως αναφέρεται, την υπόθεση έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον διεθνή συμπατριώτη του. Ο Εντίνιο δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα (6 μόλις συμμετοχές) και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του και με τη μορφή δανεισμού.

Επίσημα διαψεύδεται το θέμα από την ΠΑΕ, ανεπίσημα όμως γίνονται κινήσεις για τον 26χρονο άσος. Ο Κονσεϊσάο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ και σήμερα θα έχει συνάντηση τόσο με τον Φερνάντο Σάντος όσο και με τον Ζήση Βρύζα, προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα.

Οι παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι αρκετοί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έχουν προταθεί, όμως τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή τους στέκονται εμπόδιο. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οκβουνβάνε, το θέμα του επιθετικού μείνει ανοιχτό για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: