Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ολα έτοιμα για την επιστροφή Ζαγοράκη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για την εποχή «διαρχίας» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προετοιμάζονται στον "δικέφαλο", καθώς η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει σειρά επαφών τόσο με τον Ζήση Βρύζα όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος του "δικέφαλου".

Ο Ζαγοράκης θα έχει αυτή τη φορά στο πλευρό του τον Βρύζα, που όλα δείχνουν πως θα έχει θέση αντιπροέδρου, με αυξημένες όμως αρμοδιότητες. Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο αναμένεται να είναι και αυτή «βελούδινη», όπως άλλωστε και η προηγούμενη πριν από σχεδόν τρεις μήνες. Αν υπάρχει κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η πρώτη τοποθέτηση του Ζαγοράκη, που χρωστάει απαντήσεις για όσα τον οδήγησαν στην παραίτηση στις αρχές του Οκτώβρη.

Το θέμα των χρεών, της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, του προπονητικού κέντρου και του νέου γηπέδου είναι τα τέσσερα πλέον σημαντικά που θα αναλάβει εκ νέου ο Ζαγοράκης, αυτή τη φορά μαζί με τον Ζήση Βρύζα.

Επαφές με Βρύζα για μεταγραφικά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» θα έχει σήμερα συνάντηση τόσο με τον Φερνάντο Σάντος όσο και με τον Ζήση Βρύζα, προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου. Η παρουσία του Τζέισι Οκβουνβάνε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως η αναζήτηση επιθετικού τελείωσε, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση, σε μια περίοδο που οι επιλογές είναι μετρημένες.

Ο Οκβουνβάνε αποτελεί επιλογή του Κονσεϊσάο, που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Βέλγιο και είχε ρίξει το βάρος του στην υπό διάλυση Μουσκρόν. Οι παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι αρκετοί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έχουν προταθεί, όμως τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή τους στέκονται εμπόδιο. Μπορεί η ανάγκη για την απόκτηση επιθετικού να είναι μεγάλη, όμως στον «δικέφαλο» δεν θέλουν να βιαστούν, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οκβουνβάνε, το θέμα του επιθετικού μείνει ανοιχτό για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: