Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ανοικτά όλα τα μέτωπα στην Λάρισα


Ο Εσθονός, Σαντέρ Πούρι Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Λάρισας για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει και κάτι το ανακοινώσιμο μέχρι στιγμής. Μόνο ο Πούρι είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, καθώς την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά στα Δένδρα.

Από κει και πέρα, για την ώρα τουλάχιστον, στην Λάρισα λένει ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Αμπρέου. Ομως ο παίκτης δεν είναι ακόμα ελεύθερος από τον Αρη και ίσως γι αυτό να υπάρχει... διάψευση από την διοίκηση. Φυσικά αν ο Ουρουγουανός μείνει ελεύθερος, τότε σίγουρα θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Προς το παρών πάντως, η περίπτωση του Σαγκανόφσκι, δείχνει να είναι πρώτη στην λίστα της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ τονίζουν επίσης, ότι παρά τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τον Σιμόν Αμπουχατζίρα, καμία πρόταση δεν έχουν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά κι αν ακόμα τους γίνει, δεν πρόκειται να την κάνουν αποδεκτή.

Τέλος, ο Βελάσκο του Πανθρακικού ασφαλώς και ενδιαφέρει τους Θεσσαλούς, όσο όμως δεν λύνει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κομοτηνής, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάληξη της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: