Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ξέρουν και... περιμένουν


Ο Κάρλος Μπιάνκι... Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε στην Αργεντινή, ο τεχνικός διευθυντής της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Μπιάνκι. Μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν αφορούσε και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκάμπριελ Παλέτα. Ο κ. Μπιάνκι, επισήμανε ότι γνωρίζει ο σύλλογος του Μπουένος Aιρες για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και πως περιμένουν εντός των ημερών επίσημη πρόταση. Αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό ακόμη και τον δανεισμό του 24χρονου στόπερ στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον ποδοσφαιριστή και έχουμε μιλήσει με ατζέντηδες που συνεργάζονται μαζί του. Οι Έλληνες γνωρίζουν τις απαιτήσεις μας. Περιμένουμε στις επόμενες ημέρες να έρθει επίσημη πρόταση, για να την δούμε. Ίσως μας την στείλουν μέσα στην εβδομάδα, ίσως από τη νέα χρονιά. Εφόσον μας ικανοποιήσει οικονομικά, θα την αποδεχτούμε», τόνισε ο Κάρλος Μπιάνκι.

Στο «τριφύλλι», πάντως, δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική τους απόφαση. Δεδομένα ο ποδοσφαιριστής έχει τα στοιχεία που ψάχνουν, αλλά προβληματίζει το γεγονός ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία (λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα της Αργεντινής).
Προς το παρόν, ασχολούνται με τις πωλήσεις. Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την Αταλάντα να επανέρχεται για τον Τζιόλη και την Σιένα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι να καλοβλέπει τον Βύντρα. Εντός των ημερών στο «τριφύλλι» περιμένουν κάτι. .. καλό για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται (Τζιόλη, Μάντζιο, Κλέιτον).

Αναμονή...

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στο «τριφύλλι» περιμένουν την τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Δεν πρόκειται να αλλάξουν την προσφορά που του έχουν κάνει και πλέον όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Απλά, είναι λογικό να ενοχλεί η καθυστέρηση που παρατηρείται στην τελική απάντηση του «Σάλπι».

Έλειπε ο Λέτο

Κατά τα άλλα, το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις. Ο Νίκος Νιόπλιας πέρα από τις καθιερωμένες ευχές των ημερών, δεν είπε κάτι περισσότερο στους παίκτες του. Μετά το ζύγισμα, το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ δουλειά στην φυσική κατάσταση.
Απών πέρα από τον Σιμάο ήταν και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Κι αυτό γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ανταπόκριση του Αργεντινού από την Ισπανία, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Ευρώπη. Έτσι, η πτήση του ήρθε αργότερα στην Αθήνα και δεν πρόλαβε να πάει στην Παιανία (είχε ενημερώσει σχετικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: