Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αντσελότι: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει κερδίσει μόλις 2 από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει αλλά και να είναι αναγκασμένη να πορευτεί χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες της τον Ιανουάριο (Ντρογκμπά, Εσιέν, Καλού, Μίκελ) λόγω Κόπα Άφρικα, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Μετά το 2-1 επί της Φούλαμ, αποτέλεσμα το οποίο ήρθε με επική ανατροπή μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την ανακούφισή του, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα αποκτήσει παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς είναι σε θέση να αναπληρώσει τις απουσίες των παικτών που θα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις στο ξεκίνημα του 2010.

"Το ματς με τη Φούλαμ δεν ήρθε σε καλή περίοδο για εμάς. Όμως το σημαντικότερο πράγμα απόψε ήταν η αντίδραση της ομάδας. Ήταν φανταστικοί οι παίκτες μου στο στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν ήταν εύκολο να αλλάξουμε το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδα τρομερή αποφασιστικότητα και διάθεση από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος.


Δεν ήταν ένας καλός Δεκέμβριος για εμάς αλλά τελείωσε. Θα πρέπει να δούμε μπροστά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν θέλουμε να αλλάξουμε, επειδή τα πάμε καλά",
τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές.

"Ο Ντιντιέ έχει πετύχει 19 τέρματα. Όμως χωρίς αυτόν, αυτό το χρόνο, τα έχουμε πάει πολύ καλά. Κερδίσαμε τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αυτόν. Και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πιστεύω ότι το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου είναι επαρκές και για αυτό θα παραμείνει το ίδιο. Όσον αφορά στο Κόπα Άφρικα, στην Τσέλσι γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι θα στερούμασταν εξαιτίας του αρκετούς παίκτες.

Δεν ανησυχώ πολύ για αυτό, αν σκεφτώ ότι τον Ιανουάριο θα επιστρέψει ο Ανελκά και θα ξαναέχω στη διάθεσή μου άλλους παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: