Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπροστά καλά πάμε. Πίσω τι γίνεται;"

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ από το κέντρο και μπροστά έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά χρειάζεται να λύσει το αμυντικό του πρόβλημα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Φωτάκης.
"Μπροστά καλά πάμε. Πίσω τι γίνεται;"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Φωτάκη στον Libero:
Για το τι είχε ο ΠΑΟΚ και νίκησε χθες: «Νομίζω δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας πετύχαμε ένα ωραίο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως θέλαμε να βλέπουμε. Έχουμε μία δύσκολη βδομάδα στη συνέχεια».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο: «Το έχουμε αντιληφθεί. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα και χθες δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι».

Για το ότι η ομάδα δημιουργεί περισσότερο, αλλά απειλείται και περισσότερο: «Δεν έχουμε την αμυντική λειτουργία επί Σάντος, αλλά δημιουργούμε πιο εύκολα ευκαιρίες. Δουλεύουμε για να λύσουμε το αμυντικό μας πρόβλημα και εύκολα η δύσκολα θα το λύσουμε. Μπροστά διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και μπορούσε να σκοράρουμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο πρώτος στόχος για τους ομίλους επετεύχθη. Εξίσου σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Πέρσι δεν τα πήγαμε καλά εντός συνόρων. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πρωτάθλημα για να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να είμαστε κοντά στην κορυφή, που είναι και ο στόχος μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Παίζει ρόλο και η σωματική και η ψυχολογική κούραση. Τα ματς του Europa League είναι πιο κοντά σε αυτά του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και σπαταλάς μεγαλύτερη ενέργεια».

Για τον τραυματισμό του: «Στην αρχή έκανα μία μαγνητική, είχα ενοχλήσεις. Λογικά ήταν θλάση πρώτου βαθμού. Πέρασε όμως. Κάναμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα πρόβλημα αλλά δε μπορώ να το λύσω εγώ».

Για το ότι έχει ξεκινήσει βασικός: «Μου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο προπονητής. Εγώ θέλω να βοηθήσω όπου και αν παίζω».

Για τη τριάδα αγώνων με ΑΕΚ, Ρούμπιν και Ολυμπιακό: «Μπροστά μας έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα. Πρέπει να το δούμε καθένα ξεχωριστά. Από αύριο πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Παίζουμε στην έδρα ματς και πρέπει πάντα να κερδίζουμε. Τα άλλα δύο έρχονται αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: