Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Θα βάλουμε 220 εκ. ευρώ"! Σαν παραμύθι με πρίγκιπα!!

Ο Γόντικας επιβεβαίωσε την πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Ο εκπρόσωπός του μίλησε για επένδυση 220 εκ. ευρώ! Και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να συζητήσει τις προτάσεις Βγενόπουλου στη Γ.Σ. (4/10)!
"Θα βάλουμε 220 εκ. ευρώ"! Σαν παραμύθι με πρίγκιπα!
Ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την πρόταση που υπάρχει για την αγορά του συλλόγου από Σαουδάρα πρίγκιπα.
"Το μόνο που μπορώ να πω εγώ ότι υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση για αγορά ενός ποσοστού της εταιρίας, η οποία θα εξεταστεί εξονυχιστικά. Αυτά προς το παρόν...", είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε σχετικά με τι αποφασίστηκε στο Δ.Σ.:
"Εμπλουτίστηκε η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. της 4ης Οκτωβρίου με όσα είχε ζητήσει ο κ. Βγενόπουλος, η λήξη της παλαιάς αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς πέρασε το προβλεπόμενο διάστημα. Όλα τα άλλα θα προχωρήσουν κανονικά", τόνισε για την αύξηση των 15 εκατ. ευρώ.
Μετά τον Γόντικα και ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, επιβεβαίωσε την πρόταση που υπάρχει για την αγορά του Παναθηναϊκού, λέγοντας:
"Μόλις κατατέθηκε πρόταση, εγώ εκπροσωπώ τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ. Είναι νέος, 26 ετών. Έχω την τιμή να είναι φίλος μου. Έκανα πολλές προσπαθεες να πετύχουμε αυτή την προσφορά. Πιστύω ότι θα πάμε καλά. Η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη, που από τις 5 του μήνα διέθεσε και επίσημα δωρεάν.
Μιλάμε για ένα πλάνο 220 εκ. ευρώ. Ισχύει ότι θέλουμε αύξηση Μ.Κ. στα 20 εκ. ευρώ κ.λπ. Καλή η αντίδραση του Δ.Σ. στην πρότασή μου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου να σας δώσω στοιχεία για τον πρίγκιπα. Μία από τις ασχολίες του είναι οι κατασκευές. Είναι νέος άνθρωπος, με μοντέρνες αντιλήψεις και διάθεση να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία μπίζνα, εδώ ήταν αγάπη. θα κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟ. Περιμένουμε, όλα είναι είναι στη διάθεση του Δ.Σ.".
Από τη μεριά του, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης αποχωρώντας από το Δ.Σ. ζήτησε από τον Τζίγγερ να στείλει επιστολή για την ΓΗΠΕΛ.
"Ζητάμε να στείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μια επιστολή που να λέει ότι στη συγκεκριμένη θυγατρική (σ.σ. ΓΗΠΕΛ) στην οποία προήδρευε δεν υπάρχουν βάρη ούτε απαιτήσεις τρίτων. Στο επίπεδο των εν λόγω κυρίων είναι συνήθεις συναλλαγή και σύνηθες μέτρο κυρίως στην Αγγλία", τόνισε και συνέχισε:
"Θα ήθελα να ξέρω το πνεύμα και τους λόγους και το σκοπό της ομαδικής παραίτησης των 7, 6 συν 1, μελών του Δ.Σ. Τι εξυπηρετεί, πού οδηγεί και γιατί άφησαν κολοβό ένα συμβούλιο που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις με τις απουσίες. Σήμερα ήμασταν 11".
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τους Σαουδάραβες, επεσήμανε: "Θα σας τα πει το προεδρείο όλα. Είμαστε στην πλησιέστερη λύση με μια απλή επιστολή (σ.σ. για το θέμα Βγενόπουλου και ΓΗΠΕΛ)".
Τέλος, η έτερη εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ, Μαρία Λομβάρδου, επεσήμανε: "Το θέμα είναι της αποχώρησης των μελών του Δ.Σ. που άφησε ένα Δ.Σ. που δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση, γιατί χρειάζονται 14 άτομα. Εγώ ως παλιά αθλήτρια ντρέπομαι. Δεν θα άφηνα ποτέ τον Παναθηναϊκό χωρίς τη δυνατότητα να ληφθεί καμία απόφαση". 
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: