Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Τις τζάμπα μετοχές για να βάλουμε 220 εκ."!!

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επιχειρηματία που φέρεται διατεθειμένος να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό, έκανε ο Βλάσης Τσάκας.
"Τις τζάμπα μετοχές για να βάλουμε 220 εκ."!
Ο Έλληνας εκπρόσωπος σχολίασε, μετά το τέλος του Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ, ότι η πλευρά του πρίγκιπα ενδιαφέρεται για το ποσοστό του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Tο οποίο είναι δωρεάν προς διάθεση, συμπληρώνοντας πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο δράσης στο "τριφύλλι":
"Μόλις κατατέθηκε μία πρόταση, εγώ εκπροσωπώ τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ. Είναι νέος, 26 ετών. Έχω την τιμή να είναι φίλος μου. Έκανα πολλές προσπαθεες να πετύχουμε αυτή την προσφορά. Πιστύω ότι θα πάμε καλά. Η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη, που από τις 5 του μήνα διέθεσε και επίσημα δωρεάν.
Αναφερόμαστε για ένα πλάνο 220 εκ. ευρώ. Ίσχύει ότι θέλουμε αύξηση Μ.Κ. στα 20 εκ. ευρώ κ.λπ. Καλή η αντίδραση του Δ.Σ. στην πρότασή μου. Μέχρι τέλος του μήνα, στις αρχές Οκτώβριου ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα. Θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου να σας δώσω στοιχεία για τον πρίγκιπα. Μία από τις ασχολίες του είναι οι κατασκευές. Είναι νέος άνθρωπος, με μοντέρνες αντιλήψεις και διάθεση να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία μπίζνα, εδώ ήταν αγάπη. Θα κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟ. Περιμένουμε, όλα είναι είναι στη διάθεση του Δ.Σ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: