Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τα ρίχνει στην διαιτησία ο Νταλγκλίς

Η Λίβερπουλ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Τότεναμ δεχόμενη βέβαια τα τρία γκολ αφού είχε μείνει με εννιά  παίκτες. Ο Κένι Νταλγκλίς δεν έψαξε για δικαιολογία την διαιτησία, παρότι την φετινή σεζόν η αντιμετώπιση που έχουν οι «κόκκινοι» δεν είναι και η καλύτερη.


Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον υπεύθυνο της διαιτησίας, Μάικ Ράλεϊ εκφράζοντάς του τις ανησυχίες για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τους ρέφερι. Πάντως, ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ δεν ήθελε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά.

«Ο σύλλογος αυτός περιμένει πολλά από περισσότερα από αυτό (την ήττα). Ο Μόντριτς σημείωσε ένα φανταστικό γκολ και αυτό ήταν η αρχή της κατάρρευσής μας», ανέφερε αρχικά ο Νταλγκλίς για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Παρά τα όποια άλλα γεγονότα (αποβολές) τα οποία δεν θα σχολιάσω, θα κοιτάξουμε το θέμα μεταξύ μας για ότι συνέβη στις αρχές του αγώνα. Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτή την ερμηνεία (τις αποβολές). «Δεν μπορούμε να υπαγορεύει την ερμηνεία. Έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ για την πειθαρχία. Θα δούμε το βίντεο και αν υπάρχει κάτι λάθος, θα το διορθώσουμε», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.







Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: