Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Τίτλος στην Ελλάδα, πορεία στην Ευρώπη»

Ο Λίνο επανέλαβε πως θέλει φέτος να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η νίκη τους στη Νέα Σμύρνη, τους έδωσε αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Τίτλος στην Ελλάδα, πορεία στην Ευρώπη»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sport 103 fm":

Αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στην ασίστ του Βιεϊρίνια στο γκολ του Αθανασιάδη: «Ήταν μια εξαιρετική πάσα. Η ενέργεια του Βιεϊρίνια ήταν πολύ όμορφη. Μετά το παιχνίδι κι ενώ όλοι ήμασταν χαρούμενοι για τη νίκη, τού έδωσα πολλά συγχαρητήρια. Πάντως γενικότερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιεστήκαμε από τον Πανιώνιο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Και τα δύο γκολ που πετύχαμε ήταν ωραία. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ».

Αναφερόμενος στην δουλειά του Λάζλο Μπόλονι, είπε: «Δουλεύει το ίδιο σκληρά είτε πρόκειται για φιλικό προετοιμασίας είτε για επίσημο αγώνα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πάντα σε οικογενειακό κλίμα και μας έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό μας κάνει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Και συνέχισε οριοθετώντας τους στόχους του «Δικεφάλου»: «Στόχος μας είναι μια καλή σεζόν. Να πάρουμε τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Πάντως η φιλοσοφία μας δε θα αλλάξει. Θα βλέπουμε ένα, ένα τα παιχνίδια».

Κλείνοντας και με αφορμή τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε: «Πριν να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν είχα γνωρίσει τέτοιους φιλάθλους, που στηρίζουν με τέτοιο τρόπο την ομάδα τους. Είμαστε ευγνώμονες που τους έχουμε και βρίσκονται πάντα δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: