Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν... τρελάθηκαν με τον Άραβα στο ΔΣ

Όπως ήταν λογικό η ξαφνική πρόταση του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού.
Δεν... τρελάθηκαν με τον Άραβα στο ΔΣ
Το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ το οποίο πραγματοποιήθηκε με σκοπό να μπει στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης της 4ης Οκτωβρίου και η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ μονοπώλησε η πρόταση του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας ως όφειλε ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση που είχε με τον Βλάση Τσάκα και τη πρόταση που του μετέφερε. Τους έδειξε μάλιστα και τη γραπτή επιστολή με την πρωτότυπη υπογραφή του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
Φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. δεν πέταξαν από τη χαρά τους αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο θέμα και προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους μέχρι να δουν τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι εξελίξεις.
Άλλωστε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που θα αποφασίσει το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την πρόταση που έφτασε στα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Από εκεί και πέρα στο Δ.Σ. το οποίο ήταν πολύ ήρεμο συζητήθηκε η ατζέντα για τη Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου και δόθηκε η έγκριση για να συζητηθεί η Αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου που είχε προτείνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά 15 εκ. ευρώ.
Αυτό που θα αποφασιστεί βέβαια στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης από τους μετόχους είναι το αν η αύξηση θα γίνει με 0.33 ευρώ για κάθε μετοχή ή με άλλη τιμή.
Οπότε πλέον οδηγούμαστε στη Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον το0υ Παναθηναϊκού.
Πηγή: Prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: